کارگاه آموزشی سازوکار کرسی‎های نظریه‎پردازی در دانشگاه برگزار گردید

کارگاه آموزشي سازوکار کرسي‎هاي نظريه‎پردازي در دانشگاه برگزار گرديد

کارگاه آموزشي سازوکار کرسي‎هاي نظريه پردازي با تدريس دکتر عبدالحسين خسروپناه در دانشگاه برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي، با هماهنگي و برنامهريزي دفتر هم انديشي استادان و نخبگان نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه، کارگاه آموزشي ساز و کار کرسيهاي نظريهپردازي با تدريس دکتر عبدالحسين خسروپناه استاد تمام موسسه حکمت و فلسفه اسلامي و مسئول هيأت حمايت از کرسيهاي نظريه پردازي، نقد و مناظره شوراي عالي انقلاب فرهنگي، صبح روز شنبه چهاردهم ارديبهشت ماه با حضور دکتر نعمتي معاون آموزش و تحصيلات تکميلي، دکتر شيرخاني معاون فرهنگي و اجتماعي، دکتر سراج رئيس دانشکده الهيات و معارف اسلامي، حجت الاسلام عيوض نژاد معاون نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه­هاي استان و جمعي از استاتيد در محل سالن فرزانگان برگزار گرديد.

در اين کارگاه دکتر خسروپناه ابتدا توضيحات مفصلي را در خصوص نحوه تصويب و راه اندازي هيئت حمايت از کرسيهاي نظريهپردازي، نقد و مناظره در شوراي عالي انقلاب فرهنگي را ارائه کرد و سپس وظايف و عملکرد اين هيئت را تشريح نمود و سپس نحوه ارائه کرسي در دانشگاهها و تاييد و صدور گواهي از طرف موسسه مذکور را توضيح داد.

در پايان حاضرين در اين جلسه سئوالات و نظرات خود را بيان کردند و دکتر خسروپناه به صورت مفصل پاسخهاي لازم را ارائه نمودند.