گزارش بخشی از رویدادهای برگزار شده در هفته بزرگداشت سراهای دانشجویی دانشگاه ایلام

با هماهنگی و برنامه ریزی خوب معاونت دانشجویی دانشگاه، هفته بزرگداشت سراهای دانشجویی در سال جاری متفاوت از سالهای گذشته، به عرصه نوآوری، مهارت محوری و رونق تولیدات دانشجویان تبدیل گردید.

بازدید رئیس دانشگاه از سراهای دانشجویی

به گزارش روابط عمومی، همزمان با هفته بزرگداشت سراهای دانشجویی، دکتر علی اکبری رئیس دانشگاه  به همراه دکتر شیرخانی معاون فرهنگی و اجتماعی ، دکتر عدالتی معاونت دانشجویی، خانم دکتر پیرزادنیا مدیر تحصیلات تکمیلی، دکتر میراب بالو مدیر امور دانشجویی و دکتر شمسایی مدیر تربیت بدنی در محل سراهای دانشجویی حضور یافتند و از نزدیک با  دانشجویان به به گفتگو پرداختند. دانشجویان در این دیار مشکلات و مورد نظر خود را مطرح کردند و دکتر علی اکبری با تأکید بر اهتمام جدی در حل مشکلات دانشجویان ساکن سراها، دستورات لازم را صادر کردند.

برگزاری مسابقه آشپزی

به گزارش روابط عمومی، با اطلاع رسانی های قبلی و با استقبال دانشجویان  ساکن در سراها، مسابقه آشپزی در روز دوشنبه مورخ 9/2/98 برگزار گردید  که در مجموع تعداد 46 نفر از دانشجویان با پخت 31 نوع غذا، 7 نوع شیرینی و حلوا  و 8 نوع دسر و سالاد در این مسابقه در شرکت نمودند. داوری غذاها با همکاری خانمها دکتر سارا آزادی و سپیده عزیزیان و آقای اکبر غلامی با آیتمهای طعم و مزه، مواد اولیه سالم و ارگانیک، تزیین غذا، رعایت بهداشت، جا افتادن غذا، خلاقیت و ابتکار انجام گردید.

همزمان با برگزاری این مسابقه دکتر علی اکبری رئیس دانشگاه  به همراه دکتر رضازاده مشاور رییس و مدیر حوزه ریاست، دکتر عباسی مشاور رییس، دکتر شیرخانی معاون فرهنگی و اجتماعی ، دکتر عدالتی معاونت دانشجویی، خانم دکتر پیرزادنیا مدیر تحصیلات تکمیلی و مشاور رییس در حوزه بانوان، دکتر میراب بالو مدیر امور دانشجویی و دکتر شمسایی مدیر تربیت بدنی از غذاهای ارائه شده در این مسابقه بازدید بعمل آوردند و سپس رئیس دانشگاه گفتگویی صمیمانهای با دانشجویان حاضر داشتند.

اسامی برندگان مسابقه آشپزی به شرح ذیل می باشد:

معرفی اتاق و ساکنین اتاقهای نمونه سراهای دانشجویی:

معرفی دانشجویان ساکن سراهای خواهران بعنوان حجاب برتر:

برگزاری مسابقات ورزشی

مسابقات ورزشی از تاریخ 98/01/22 لغایت 98/02/09 در دو بخش دختران در رشتههای هفت سنگ، فریزبی، گل کوچک و طناب بازی و پسران در رشتههای هفت سنگ، دارت، فریزبی و گل کوچک  برگزار گردید و  نفرات برتر انتخاب شدند.

نفرات برتر مسابقات انفرادی (پسران):

نفرات برتر مسابقات گروهی (پسران):

نفرات برتر مسابقات انفرادی (خواهران):

نفرات برتر مسابقات گروهی (خواهران):