آزمون سراسری در استان ایلام با رقابت بیش از 17 هزار نفر برگزار می‌شود

دکتر کوخايي زاده معاون آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه ايلام و نماينده تام‌ الاختيار سازمان سنجش از رقابت 17 هزار و 29 نفر داوطلب در آزمون سراسري در استان ايلام خبر داد.

به گزارش روابط عمومي، دکتر کريم ‌کوخايي‌زاده با بيان اين خبر، اظهار داشت: آزمون سراسري در استان ايلام با رقابت 17 هزار و 29 داوطلب، شامل9422 داوطلب زن و  7607 داوطلب مرد و در 83 حوزه در کل استان برگزار خواهد شد.

معاون آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه با بيان اينکه دانشگاه ايلام ميزبان  سه حوزه امتحاني با حضور 5048 داوطلب، شامل: 2246 مرد و 2802 زن خواهد بود، تصريح کرد: باجه‌‌‌هاي رفع نقص  در دانشگاه ايلام و  شهرستان‌ها  آماده  رفع ايرادات و نواقص احتمالي موجود در کارت ورود به جلسه هستند.

نماينده تام‌ الاختيار سازمان سنجش درباره تعداد داوطلبان استان به تفکيک رشته ، گفت: بيشترين داوطلبان آزمون سراسري در استان مربوط  به رشته تجربي به تعداد 7979 داوطلب  و کمترين تعداد مربوط به رشته‌ي علوم رياضي به تعداد 972 نفر است.

دکتر کوخايي‌زاده تعداد داوطلبان رشته‌هاي علوم انساني و هنر را به ترتيب 4131 و 1026 نفر اعلام کرد.

آزمون سراسري سال 1401 در روزهاي چهارشنبه، پنج‌شنبه، جمعه و شنبه 8، 9، 10 و 11 تير ماه برگزار مي‌شود.