جلسه شورای دانشگاه ایلام برگزار گردید

جلسه شوراي دانشگاه ايلام با دستور کار بحث و تبادل نظر درباره‌ بررسي راهکاري توسعه متوازن دانشگاه، با حضور هيأت رئيسه دانشگاه، صبح روز دوشنبه  1401/03/02 در محل سالن فرزانگان برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي، در اين نشست دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه خواستار همدلي و همراهي همه دانشگاهيان براي تحقق اهداف برنامه توسعه راهبردي دانشگاه شد و بر هم‌افزايي براي برنامه‌ريزي بهتر در اين زمينه تأکيد کرد.

در ادامه دکتر احمدي معاون پژوهشي و فناوري دانشگاه و دکتر سلاورزي زاده مدير دفتر نظارت، ارزيابي و تضمين کيفيت گزارشي از وضعيت کنوني دانشگاه ارائه کردند و سپس اعضاي شورا به بحث و تبادل نظر درباره دستور کار جلسه پرداختند.