انتصابات جدید در دانشگاه ایلام

طي احکام جداگانه‌اي از سوي دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه ايلام، سرپرستان «مديريت امور پژوهشي و فناوري دانشگاه»، «معاونت پژوهشي دانشکده فني و مهندسي» و «امور فني و نظارت بر طرح‌هاي عمراني» منصوب شدند.

به گزارش روابط عمومي، طي احکام جداگانه‌اي از سوي دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه ايلام، دکتر عبدالحميد عزيزي عضو هيأت علمي دانشکده فني و مهندسي به سمت «سرپرست مديريت امور پژوهشي و فناوري دانشگاه»، دکتر همايون شاوردي به سمت «معاونت پژوهشي دانشکده فني و مهندسي» و دکتر مهدي ملکي به سمت «سرپرست امور فني و نظارت بر طرح‌هاي عمراني دانشگاه» منصوب شدند.

دکتر عبدالحميد عزيزي

دکتر همايون شاوردي

دکتر مهدي ملکي

روابط عمومي دانشگاه ايلام براي اين عزيزان در پيشبرد اهداف عالي دانشگاه آرزوي موفقيت دارد.