کسب پنج عنوان برتر دانشجویان دانشگاه ایلام در مسابقات کشتی قهرمانی دانشجویان دانشگاه های منطقه پنج کشور

دانشجويان دانشگاه ايلام در جريان مسابقات کشتي قهرماني دانشجويان پسر دانشگاه‌هاي منطقه پنج کشور که به ميزباني دانشگاه رازي کرمانشاه برگزار گرديد، موفق به کسب پنج عنوان برتر شدند.

به گزارش روابط عمومي، در اين دوره از مسابقات که تيم‌هايي از دانشگاه‌هاي ايلام، رازي، صنعتي کرمانشاه، پيام نور کرمانشاه، علمي کاربردي لرستان، دانشگاه لرستان، آيت‌الله بروجردي، دانشگاه کردستان و فرهنگيان کردستان حضور داشتند، آقاي محمد نادي در کشتي فرنگي عنوان نايب قهرماني و آقايان ادريس رجبي، مصطفي مرادي، محسن آبساران‌ و شهاب اکبري در کشتي آزاد عنوان‌هاي سومي را کسب کردند.