نشست علمی توجیهی دانشجویان رشته جامعه‌شناسی دانشگاه ایلام برگزار شد

نشست علمي توجيهي دانشجويان رشته جامعه‌شناسي دانشگاه ايلام برگزار شد

با همت انجمن علمي جامعه شناسي، گروه آموزشي جامعه شناسي و مطالعات فرهنگي و با حمايت معاونت فرهنگي و اجتماعي دانشگاه ايلام، نشست علمي توجيهي دانشجويان ورودي جديد با حضور دکتر صالحي رئيس دانشکده ادبيات و علوم انساني، دکتر سپيدنامه مديرگروه آموزشي جامعه شناسي، اعضاي هيأت علمي گروه، کارشناس آموزش، کارشناس مشاوره و جمع زيادي از دانشجويان  در محل سالن اجتماعات دانشکده ادبيات و علوم انساني برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي، در آغاز اين مراسم، آقاي حسين ناظري  دانشجوي رشته جامعه شناسي  فضاي جلسه را با آياتي از کلام الله مجيد معطر نمود و سپس دکتر صالحي  رييس دانشکده ادبيات و علوم انساني  با بيان اينکه گروه جامعه شناسي و مطالعات فرهنگي يکي از علمي ترين و منظم ترين گروه‌هاي آموزشي دانشکده ادبيات و علوم انساني است و نقش دانشجويان رشته جامعه‌شناسي نيز در رصد آسيب‌هاي اجتماعي بسيار مؤثر مي‌باشد، اظهار داشت: انجمن علمي جامعه شناسي و کانون آسيب شناسي اجتماعي مي‌توانند در اين راستا گام‌هاي مؤثري بردارند و دانشکده ادبيات و علوم انساني هم در جهت تقويت اين دو نهاد دانشجويي از هيچ کوششي فروگذار نخواهد کرد.

در ادامه دکتر دکتر بهروز سپيدنامه   مدير گروه جامعه شناسي و مطالعات فرهنگي ضمن معرفي اعضاء هيأت علمي گروه جامعه شناسي و مطالعات فرهنگي، سخناني در خصوص منش دانشجويي، رعايت هنجارهاي علمي و زمينه‌هاي تحقق جامعه‌پذيري دانشگاهي ايراد نمودند.

در ادامه   دکتر يارمحمد قاسمي، دکتر علي فيض اللهي و دکتر زهرا رضايي نسب  اعضاي هيأت علمي گروه جامعه شناسي و مطالعات فرهنگي   نکات ارزنده‌اي در مورد وظايف و تکاليف متقابل اساتيد و دانشجويان بيان داشتند.

اشکان بهادري   دبير انجمن علمي جامعه شناسي و مهسا محمدي دبير کانون آسيب‌شناسي اجتماعي   دانشگاه ايلام، افراد ديگري بودند که به معرفي و تشريح مأموريت‌هاي انجمن علمي و کانون آسيب شناسي پرداختند.

خانم دکتر سارا آزادي   کارشناس مرکز مشاوره دانشگاه سخنران ديگر اين جلسه بود، که مطالب مفيدي در جهت معرفي مرکز مشاوره دانشگاه و اعتماد دانشجويان به اين مرکز جهت مراجعه و حل مشکلات خود بيان داشتند. پايان بخش سخنان دکتر آزادي فرصت پرسش و پاسخ دانشجويان با ايشان بود

آقاي عظيم احمدي مقدم   کارشناس آموزش دانشکده ادبيات و علوم انساني  آخرين سخنران اين برنامه بود، که به تشريح مهمترين شيوه نامه‌هاي آموزشي براي دانشجويان حاضر در جلسه نمودند. آقاي احمدي مقدم با پاسخ دادن به سئوالات دانشجويان، بسياري از ابهامات آموزشي آنان را برطرف نمود.

در پايان جلسه با ذکر صلوات بر محمد (ص) و آل محمد (ص) خاتمه يافت.