اسکان 1600 دانشجو در خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه ایلام

دکتر شکري معاون دانشجويي دانشگاه ايلام، گفت: با تمهيدات صورت گرفته، 1680 دانشجو در خوابگاه‌هاي دانشجويي دانشگاه ايلام اسکان يافتند.

به گزارش روابط عمومي، دکتر علي نقي شکري معاون دانشجويي دانشگاه با بيان اينکه با حضوري شدن کلاس‌هاي درسي تمام مقاطع تحصيلي دانشگاه ايلام، در مدت زماني کوتاهي امکان اسکان دانشجويان در خوابگاه‌هاي دانشجويي فراهم شد، اظهار داشت: همکاران اينجانب، ابتدا فرصت ثبت نام آنلاين دانشجويان را از طريق سامانه مجازي اداره خوابگاه‌ها فراهم نمودند و چون دو سال بود که از خوابگاه‌هاي دانشجويي استفاده نشده بود، لذا با بسيج تمام امکانات و تلاش شبانه‌روزي ظرف مدت يک هفته موفق به اسکان 1680 دانشجو در تمام مقاطع تحصيلي  در خوابگاه‌هاي دانشجويي شدند.

دکتر شکري با تأکيد بر رعايت کامل تمامي پروتکل‌هاي بهداشتي در سطح دانشگاه و خوابگاه‌هاي دانشجويي، بيان داشت: ابتدا دانشجوياني که داراي تاييديه دوز سوم و سپس دانشجوياني که دوز دوم را تزريق کرده و زمان  تزريق دوز سوم آنها نزديک بود، در خوابگاههاي دانشجويي دانشگاه ايلام اسکان يافتند.