در سال جدید تحصیلی؛ 48 دانشجوی دکتری در دانشگاه ایلام پذیرش شدند

خانم دکتر پيرزادنيا مدير تحصيلات تکميلي دانشگاه، عنوان کرد: در سال جديد تحصيلي؛ تعداد 48 دانشجوي دکتري در 14 رشته تحصيلي در دانشگاه ايلام پذيرش شدند.

به گزارش روابط عمومي، خانم دکتر مينا پيرزادنيا مدير تحصيلات تکميلي دانشگاه ايلام، با بيان يان خبر، اظهار داشت: با توجه به شيوع کرونا و تغيير در روند  اجرايي پذيرش در سطح دانشگاه‌ها و جهت سهولت در روند ثبت نام اين عزيزان، پذيرش اين دانشجويان در يک برنامه زمان بندي شده منظم در دو مرحله به صورت ثبت نام اينترنتي و ارسال مدارک از طريق پست پيشتاز، صورت گرفت.

مدير تحصيلات تکميلي دانشگاه، افزود: دانشجويان مکلف شدند با شروع ثبت نام اينترنتي از تاريخ 6 شهريور لغايت 10 شهريور، مدارک لازم را در سامانه گلستان اين دانشگاه بارگذاري نمايند. ضمناً با تصميم مديريت اين حوزه مدت زمان يک هفته ديگر براي دانشجوياني که داراي مشکل بودند تمديد شد، که خوشبختانه با اين روند دانشجويان به نحو احسن، ثبت نام خود را در سامانه گلستان اين دانشگاه نهايي نمودند.  همچنين اين دانشجويان مدارک مربوطه را از تاريخ 6 لغايت 12 شهريورماه از طريق پست پيشتاز به دانشگاه ايلام ارسال کردند.