آغاز ثبت نام وام‌های دانشجویی برای نیمسال نخست سال تحصیلی 1401-1400 در روزهای پایانی مهرماه

دکتر ميراب بالو مدير امور دانشجويي دانشگاه، عنوان کرد: ثبت نام وام‌هاي دانشجويي براي نيمسال نخست سال تحصيلي 1401-1400 از پايان مهرماه در درگاه صندوق رفاه دانشجويان آغاز خواهد شد.

به گزارش روابط عمومي، دکتر مجيد ميراب بالو  مدير امور دانشجويي دانشگاه درباره زمان شروع ثبت نام وام هاي دانشجويي براي سال تحصيلي جديد، گفت: ثبت نام وام‌هاي دانشجويي بعد از انجام مراحل ثبت نام و حذف و اضافه آغاز مي شود، که با اين حال پيش‌بيني براي شروع ثبت نام وام‌ها در اواخر مهرماه است.

مدير امور دانشجويي درباره قيمت ژتون غذاي دانشجويي براي سال تحصيلي جديد، اظهار کرد: قيمت ژتون غذاي دانشجويي بر اساس ابلاغ صندوق رفاه دانشجويان به شرح زير مي‌باشد:

دکتر ميراب بالو در خصوص اجاره بهاي خوابگاه‌ها در ترم جديد دانشگاه‌ها، بيان کرد: اجاره بهاي خوابگاه‌ها به نسبت اتاق‌هاي يک نفره تا چند نفره و سطح بندي خوابگاه‌ها بين يک تا چهار متفاوت است و نرخ گذاري خوابگاه‌ها متناسب با شرايط و امکانات موجود در خوابگاه‌ها متفاوت خواهد بود. لازم به ذکر است با توجه به تداوم وضعيت شيوع کرونا در کشور و لزوم اسکان دانشجويان در خوابگاه‌ها بر مبناي فاصله‌گذاري اجتماعي و دستورالعمل‌هاي ستاد ملي مبارزه با کرونا، امکان ثبت روزشمار و متناوب اسکان دانشجويان در سامانه صندوق رفاه همچنان فراهم مي‌باشد.