اطلاعیه ثبت نام دانشجویان ورودی جدید سال تحصیلی 1401-1400 دوره‌های دکتری دانشگاه ایلام

با سلام و عرض تبريک خدمت شما دانشجويان عزيز به مناسبت قبولي در آزمون دکتري تخصصي و - ورود به دانشگاه ايلام، به اطلاع شما عزيزان مي‌رساند، ثبت نام به صورت غير حضوري (الکترونيکي) و ارسال پستي مدارک به شرح ذيل انجام مي‌گيرد:

الف: ثبت نام غير حضوري (اينترنتي) از روز شنبه مورخ 6 شهريور 1400 تا روز 10 شهريور 1400 صورت مي‌گيرد.

ب: (ارسال مدارک پستي) که از روز تاريخ  6 شهريور 1400 تا روز مورخ 12 شهريور 1400 صورت مي‌پذيرد.

توجه: آن دسته ازپذيرفته‌شدگاني که در سامانه گلستان مدارک لازم را کامل بارگذاري ننمايند، مدارک آنها عودت داده مي‌شود و به هيچ عنوان پذيرش نهايي نمي‌شوند و در نتيجه انتخاب واحد نيز براي آنها انجام نمي‌گيرد.

ضمناً کليه‌ي پذيرفته شدگان ملزم به انجام دو مرحله ثبت نام مي‌باشند و در صورت عدم انجام هر يک از مراحل، ثبت نام آنها کان لم يکن تلقي مي‌گردد.

پذيرفته شدگان براي اطلاع از نحوه‌ي پذيرش مي‌توانند با مراجعه به راهنماي ثبت نام به آدرس لينک ذيل مراجعه نمايند: