برای اولین بار در کشور؛ کتاب "ارزیابی زیست محیطی چرخه حیات" توسط انتشارات دانشگاه ایلام منتشر شد

براي اولين بار در کشور؛ کتاب

با اهتمام دکتر کامران خيرعلي‌ پور رئيس آموزشکده فني مهندسي و کشاورزي دهلران، کتاب «ارزيابي زيست محيطي چرخه حيات» براي اولين بار در کشور، توسط انتشارات دانشگاه ايلام منتشر شد.

به گزارش روابط عمومي، به دليل روند افزايشي تخريب محيط زيست، اخيراً توجه به توليد پاک و دوستدار محيط زيست افزايش يافته و فعاليت‌هاي مختلف تحقيقاتي در اين زمينه رو به افزايش است. تعيين اثرات زيست‌ محيطي اوّليّن گام در کاهش انتشار آلاينده‌ها در فعّاليّت‌هاي مختلف توليدي و خدماتي به محيط ‌زيست است. اخيراً، اين مهم با استفاده از روش ارزيابي چرخ? حيات به عنوان يک رويکرد جديد بر‌اي محاسبه و بررسي اثرات زيست‌ محيطي همه انواع فعّاليّت‌‌هاي توليدي و خدماتي امکان‌‌پذير است. با استفاده از اين روش اثرات زيست‌ محيطي هر نوع فعّاليّتي در شرکتها، کارخانه‌ها، کارگاه‌ها، واحدها، مزارع، باغ‌ها و سالن‌هاي پرورش دام و طيور، و غيره تعيين مي‌شوند.

بنا به اين گزارش: دکتر کامران خيرعلي‌ پور رئيس آموزشکده فني مهندسي و کشاورزي دهلران با توجّه به تجربيّاتش در حوزه کاربرد ارزيابي چرخ? حيات از جمله راهنمايي پايان‌نامه‌ها، اجراي طرح‌هاي تحقيقاتي  و چاپ مقاله در مجلات و کنگره‌ها، کتاب «ارزيابي زيست محيطي چرخه حيات» را تدوين نموده است.

اين گزارش مي‌افزايد:  کتاب«ارزيابي زيست محيطي چرخه حيات»، مشتمل هفت فصل مي‌باشد، که ضمن تشريح مسائل و مشکلات زيست محيطي، روش ارزيابي چرخه حيات و مراحل استاندارد ارزيابي چرخه حيات، برخي از کاربرد‌هاي آن در کشاورزي، صنايع تبديلي، صنعت و چگونگي کاهش اثرات زيست محيطي در فعاليت‌هاي مختلف آمده است.