همایش پیاده روی ویژه اساتید و کارکنان دانشگاه ایلام برگزار گردید

همايش پياده روي ويژه اساتيد و  کارکنان دانشگاه ايلام برگزار گرديد

به مناسبت هفته تربيت بدني، همايش پياده روي ويژه اساتيد و  کارکنان دانشگاه ايلام از محل مزار شهداي گمنام به طرف زمين چمن دانشگاه برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي، همايش پياده روي دانشگاهيان دانشگاه ايلام، ساعت 30: 8 صبح امروز از مقابل مزار شهداي گمنام به طرف زمين چمن دانشگاه، با حضور دکتر ملابهرامي معاون پشتيباني و منابع انساني، دکتر نعمتي معاون آموزش و تحصيلات تکميلي، دکتر عباسي مشاور رئيس و مدير حوزه رياست، دکتر رضايي مدير تربيت بدني، مديران و جمعي از اعضاي هيأت علمي و کارکنان برگزار گرديد.

بنا به اين گزارش، شرکت کنندگان در اين همايش، ابتدا بر مزار شهداي گمنام دانشگاه حاضر شدند و با نثار گل و ذکر صلوات و فاتحه ياد شهداي گمنام را گرامي داشتند و پس از طي کردن مسير سازمان مرکزي و مسير خوابگاه‌هاي دانشجويي در زمين چمن دانشگاه حضور يافتند.

در پايان اين مراسم از 45 تن از اعضاي هيأت علمي و کارکنان برگزيده رشته‌هاي ورزشي تيراندازي، دوچرخه‌سواري، دارت، هفت سنگ، کوهنوردي و پياده‌روي با اهداء کارت هديه تقدير بعمل آمد.