پارکینگ ساختمان مرکزی دانشگاه ایلام افتتاح گردید

با حضور دکتر ملابهرامي معاون پشتيباني و منابع انساني دانشگاه، پارکينگ ساختمان مرکزي دانشگاه ايلام به مساحت 1000 متر مربع افتتاح گرديد.

به گزارش روابط عمومي، طي مراسمي با حضور دکتر ملابهرامي معاون پشتيباني و منابع انساني دانشگاه،  دکتر سلاورزي‌زاده مدير برنامه و بودجه، آقاي خوراني حيدري مدير امور اداري و پشتيباني، آقاي اکبري مدير امور مالي، آقاي صالحي معاون مدير امور اداري و پشتيباني و جمعي از کارکنان، پارکينگ ساختمان مرکزي دانشگاه ايلام  صبح امروز افتتاح گرديد.

در اين مراسم دکتر ملابهرامي معاون پشتيباني و منابع انساني دانشگاه با ابراز خرسندي از روند توسعه دانشگاه ايلام و علي‌الخصوص روند خوب توسعه طرح‌هاي عمراني، اظهار داشت: پارکينگ ساختمان مرکزي دانشگاه در زميني به مساحت 1000 متر مربع، 500 متر مربع سايه بان، ظرفيت 26 دستگاه خودرو و با هزينه سه ميليارد ريال در بهار سال جاري احداث گرديد.

دکتر ملابهرامي افزود: جهت صرفه جويي در هزينه‌ها، 50 درصد مصالح به کار گرفته شده در اين پارکيگ، از ضايعات موجود در درون دانشگاه استفاده شده است.

معاون پشتيباني و منابع انساني دانشگاه، اضافه کرد:  مديريت و  نظارت احداث اين پارکينک توسط کميته شهرداري دانشگاه به رياست جناب آقاي صالحي معاون محترم مدير پشتيباني و منابع انسان انجام گرفته و همچنين امور مربوط به جوشکاري، برش و نصب آن، توسط سه نفر از نيروهاي شريف و پرتلاش شرکتي دانشگاه، شامل: آقايان سجاد ولدي، قباد دوستيان و رضا مرادبيگي صورت پذيرفته است، که بر خود لازم مي‌دانم از مساعي همه اين عزيزان کمال تقدير و تشکر را بعمل آورم.

دکتر ملابهرامي يادآور شد: با اين احداث، تا حدودي زيادي نياز مجموعه ساختمان مرکزي به پارکينگ مرتفع مي‌گردد، که اين امر مايه خرسندي مي‌باشد.

معاون پشتيباني و منابع انساني دانشگاه با بيان اينکه امروز همچنين عمليات نصب 8 عدد آلاچيق و 22 عدد صندلي پارکي جنب ساختمان مرکزي پايان يافته است، يادآور شد: اين مجموعه نيز از محل ضايعات موجود در سطح دانشگاه ساخته و نصب گرديده است، که در زيباسازي محوطه ساختمان مرکزي تأثير عمده‌اي خواهد داشت.

در پايان اين مراسم لوح تقديري از جانب دکتر ملابهرامي به آقايان سجاد ولدي، قباد دوستيان و رضا مرادبيگي از نيروهاي شرکتي پرتلاش دانشگاه اهداء گرديد.