نمایشگاه کتاب بانوان عضو هیأت علمی دانشگاه ایلام برگزار گردید

نمايشگاه کتاب بانوان عضو هيأت علمي دانشگاه ايلام  برگزار گرديد

به مناسبت روز پژوهش و با ابتکار، هماهنگي و برنامه‌ريزي دفتر مشاور رئيس دانشگاه در امور بانوان، نمايشگاه کتاب بانوان عضو هيأت علمي دانشگاه ايلام  برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي، با حضور دکتر صالحي سرپرست دانشکده ادبيات و علوم انساني و خانم دکتر شادمان مشاور رئيس در امور بانوان، امروز چهارشنبه 24 آذرماه، نمايشگاه کتاب بانوان عضو هيأت علمي دانشگاه ايلام  در محل دانشکده ادبيات و علوم انساني برگزار گرديد.

بنا به اين گزاش: در اين نمايشگاه، بيش از 100 عنوان کتاب تأليفي بانوان عضو هيأت علمي دانشگاه، در حوزه‌هاي الهيات و معارف اسلامي، علوم انساني، فني و مهندسي، علوم پايه و کشاورزي به نمايش گذاشته شد.

اين گزارش مي‌افزايد: نمايش توانمندي‌هاي بانوان عضو هيأت علمي دانشگاه و گسترش فرهنگ کتابخواني از جمله اهداف برگزاري اين نمايشگاه بود.

يادآور مي‌شود: دانشگاه ايلام داراي 40 عضو هيأت علمي خانم مي‌باشد.