نمایشگاه غذا، دسر و شیرینی در دانشگاه ایلام برگزارگردید

با هماهنگي و برنامه‌ريزي معاونت فرهنگي و اجتماعي دانشگاه و دفتر مشاور رئيس در امور بانوان، نمايشگاه غذا، دسر و شيريني در دانشگاه ايلام برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي، به مناسبت ميلاد باسعادت حضرت زينب (س)، نمايشگاه غذا، دسر و شيريني با حضور دکتر علي‌محمدي سرپرست دانشگاه، دکتر ويسه سرپرست معاونت فرهنگي و اجتماعي، دکتر شيري سرپرست معاونت پشتيباني و منابع انساني، خانم دکتر شادمان مشاور رئيس در امور بانوان، دکتر چراغي رئيس دانشکده پيرادامپزشکي و حاج خليل لطفي مقدم سرپرست مديريت امور اداري و پشتيباني در محوطه دانشکده پيرادامپزشکي برگزار گرديد.

بنا به اين گزارش: در اين نمايشگاه اساتيد، کارکنان و دانشجويان خانم دانشگاه ايلام با هنرمندي و زيبايي تمام، مجموعه‌اي  از منوهاي متفاوت غذا، دسر و شيريني را به نمايش گذاشتند و در پايان به شرکت کنندگان جايزه نقدي اهدا گرديد.