تیم ستارگان مهران با سرپرستی دکتر مالک عبدی عنوان سوم مسابقات تنیس استانی را کسب کرد

تيم ستارگان مهران با سرپرستي دکتر مالک عبدي دانشيار دانشگاه ايلام، عنوان سوم مسابقات ليگ تنيس استان ايلام را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومي، به مناسبت گراميداشت هفته دفاع مقدس و يادواره 3000 شهيد والا مقام استان ايلام، مسابقات ليگ تنيس استان ايلام با شرکت 8 تيم در يک گروه و به صورت دوره‌اي به مدت چهارده روز برگزار گرديد، که در اين دوره از مسابقات، تيم ستارگان مهران با سرپرستي و کاپيتاني دکتر مالک عبدي دانشيار دانشگاه ايلام موفق به کسب عنوان سوم شد.

بنا به اين گزارش:  اين مسابقات بر اساس تقويم ساليانه فدراسيون تنيس جمهوري اسلامي ايران و تحت نظارت مستقيم کميته مسابقات اين فدراسيون به انجام رسيد.