روز دانشجو موتور محرک جامعه جهت نیل به قله‌های رفیع علم است

مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه در پيامي به مناسبت روز دانشجو، تأکيد کرد: روز دانشجو موتور محرک و پيشران جامعه جهت نيل به اهداف بلند و قله­‌هاي رفيع علم است.

به گزارش روابط عمومي، حجت‌الاسلام و المسلمين مهدوي راد مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه، همزمان با روز دانشجوي، پيام تبريک به شرح  ذيل صادر کرد:

بسم الله الرحمن الرحيم

دانشجو موتور محرک و پيشران جامعه جهت نيل به اهداف بلند و قله‌هاي رفيع علم است. دانشجويان عزيز در دو عرصه مهم نقش عمده را بر عهده دارند؛ نخست در ساحت علم و پيشرفت آن، دوم در مقوله استکبار ستيزي، آرمان خواهي، عدالت طلبي و مطالبه‌گري عقلاني. لازمه اين دو امر تقويت روحيه تحقيق و پژوهش و برخورداري از معرفت و بينش سياسي به‌­روز و به دور از سياست‌زدگي است. روز دانشجو نماد خروش بر عليه استکبار و نفي روحيه استکباري، از زيباترين و شاخص­ترين تجلّي­‌هاي دانشجويي است، که همواره بايد زنده نگه داشته شود.

دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ايلام فرا رسيدن روز دانشجو را به همه دانشجويان عزيز تبريک عرض نموده، موفقيت و بهروزي همه عزيزان را آرزومند است.