بازدید سرپرست دانشگاه ایلام از کتابخانه مرکزی دانشگاه

همزمان با روز کتاب، کتابخواني و کتابدار، دکتر علي‌محمدي سرپرست دانشگاه ايلام از بخش‌هاي مختلف کتابخانه مرکزي دانشگاه بازديد بعمل آورد.

به گزارش روابط عمومي، صبح امروز دکتر علي‌محمدي سرپرست دانشگاه ايلام به همراه دکتر شيري سرپرست معاونت پشتيباني و منابع انساني، دکتر احمدي سرپرست معاونت پژوهش و فناوري، دکتر رشنوادي مشاور رئيس و مدير حوزه رياست و دکتر روشني رئيس کتابخانه مرکزي از بخش‌هاي مختلف کتابخانه مرکزي بازديد بعمل آورد.

بنا به اين گزارش: در اين بازديد، که بيش از يک ساعت بطول انجاميد، دکتر علي‌محمدي سرپرست دانشگاه ايلام از بخش‌هاي مختلف کتابخانه مرکزي و مرکز اسناد، شامل: مخزن کتابخانه، بخش پايان نامه‌ها، بخش مرجع و تالارمطالعه برادران و خواهران بازديد نمود و از نزديک با نحوه ارائه خدمات و فعاليت‌هاي اين بخش‌ها آشنا شد.

اين گزارش مي‌افزايد: دکتر علي‌محمدي در ادامه در جمع رئيس و کارکنان کتابخانه مرکزي حضور يافت و با تبريک روز کتابدار، از زحمات اين عزيزان تقدير بعمل آورد و سپس سخناني را در خصوص اهميت کتاب، کتابخواني و روز کتابدار ارائه داد، که متن سخنان ايشان بصورت جداگانه منتشر مي‌شود.