دانشگاه ایلام آمادگی لازم برای کمک به علمی کردن کشاورزی استان را دارد

دکتر علي‌محمدي سرپرست دانشگاه ايلام، عنوان کرد: لازمه توسعه کشاورزي در استان ايلام، جايگزيني روش‌هاي نوين علمي با روش‌هاي سنتي است و دانشگاه ايلام مي‌­تواند در اين راستا کمک کند.

به گزارش روابط عمومي، نشست هم‌انديشي دکتر علي‌محمدي سرپرست دانشگاه ايلام و اعضاي هيأت انديشه‌ورز بسيج مهندسين کشاورزي استان ايلام، با حضور حجت‌الاسلام علي‌محمدي نماينده ولي فقيه در سپاه اميرالمونين استان، مهندس طهماسبي رئيس بسيج مهندسين کشاورزي استان، دکتر آرميون رئيس هيأت انديشه‌ورز بسيج مهندسين کشاورزي استان، دکتر رشنوادي مشاور رئيس و مدير حوزه رياست و دکتر خيرعلي‌پور عضو هيأت انديشه‌ورز بسيح مهندسين، در محل سالن جلسات حوزه رياست برگزار گرديد.

دکتر علي‌محمدي سرپرست دانشگاه ايلام، در اين نشست، با بيان اينکه دانشگاه ايلام در راستاي رسالت اجتماعي خود، به دنبال کمک مؤثر به بخش‌هاي مختلف جامعه است، اظهار داشت: حوزه کشاورزي در استان ايلام مي‌تواند نقش محوري در توسعه استان داشته باشد و بخش اعظم بيکاري جوانان را حل کند، اما تاکنون به علل مختلف متأسفانه اين امکان فراهم نشده است، لذا بايد طرحي نو در انداخت تا حوزه کشاورزي به جايگاه اصلي خود دست يابد.

دکتر علي‌محمدي، افزود: يکي از ايرادات اساسي در حوزه کشاورزي استان، تمرکز بر استفاده از روش‌هاي سنتي  است، که مي­طلبد متناسب با نيازهاي استان، روش‌هاي نوين علمي جايگزين گردد.

سرپرست دانشگاه ايلام، اضافه کرد: دانشگاه ايلام با وجود اعضاي هيأت علمي توانمند، آزمايشگاه‌ها و مزرعه‌هاي آموزشي و تحقيقاتي، آمادگي لازم براي علمي کردن کشاورزي در استان ايلام و کمک به رفع موانع توليد را دارد.

دکتر علي‌محمدي در ادامه با اشاره به آمار بالاي بيکاري جوانان و بخصوص فارغ‌التحصيلان دانشگاهي در سطح استان، گفت: يکي از راهکارهاي کاهش بيکاري در سطح استان، توجه به موضوع کارآفريني و تبديل ايده به ثروت  در بخش کشاورزي است. در اين راستا مرکز نوآوري و فناوري و مرکز رشد واحدهاي فناوري دانشگاه ايلام با برخورداري از مزاياي عمومي (مانند فضاي کارگاهي، آزمايشگاهي و اداري) ‌مي‌تواند از کارآفرينان بخش کشاورزي حمايت به عمل آورد.

سرپرست دانشگاه ايلام، با ابراز رضايت از تشکيل جلسه هم‌انديشي با سازمان بسيج مهندسين کشاورزي استان، يادآور شد: بسيج مهندسين کشاورزي استان با استفاده از توان متخصصان و مهندسان بسيجي به خوبي مي‌تواند در روند علمي کردن کشاورزي استان تاثيرگذار باشد.

در اين نشست مهندس طهماسبي رئيس بسيج مهندسين کشاورزي با بيان اينکه نهاد بسيج يکي از ارکان قدرت ملي کشور ايران است، گفت: در حوزه توليد محصولات کشاورزي در استان ايلام موانع زيادي وجود دارد و بسيج مهندسين کشاورزي استان با تمام ظرفيت به دنيال مانع‌زدايي در اين زمينه مي‌باشد.

مهندس طهماسبي، افزود: نظر به شخصيت انقلابي دکتر علي‌محمدي، انتظار داريم شاهد ارتقاي سطح روابط مابين بسيج مهندسين کشاورزي و دانشگاه ايلام باشيم.