کسب دو مدال طلای دانشجوی دانشگاه ایلام در مسابقات قهرمانی قویترین مردان ایران و جشنواره ورزش‌های قدرتی غرب کشور

پهلوان محمد امين لطفي‌نيا دانشجوي کارشناسي رشته علوم ورزشي دانشگاه ايلام، در مسابقات قهرماني قويترين  مردان ايران زمين و جشنواره ورزش‌هاي قدرتي غرب کشور بصورت جداگانه موفق به کسب مدال طلا شد.

به گزارش روابط عمومي، در جريان مسابقات بزرگ قويترين مردان ايران زمين، يادواره شهداي مدافع حرم وحيديه شهريار و يادبود شهيد سردارسليماني، که در روزهاي 26/25/24 آذر ماه در سه رده سني نوجوانان، جوانان و بزرگسالان در شهر شهريار برگزار گرديد، پهلوان محمد امين لطفي‌نيا دانشجوي کارشناسي رشته علوم ورزشي دانشگاه ايلام در رده جوانان موفق به کسب مدال طلا شد.

بنا به اين گزارش: همچنين پهلوان لطفي‌نيا، در جشنواره ورزش‌هاي قدرتي غرب کشور، شامل: مچ‌اندازي، ليفت، پرس سينه و پاورليفتينگ، که در تاريخ 26 آذرماه سال جاري به ميزباني دانشگاه آزاد اسلامي  خرم آباد برگزار شد، در رشته «ليفت» موفق به کسب مدال طلا گرديد.

روابط عمومي دانشگاه ايلام با افتخار، کسب اين دو عنوان ارزشمند ملي و منطقه‌اي را خدمت پهلوان لطفي‌نيا، خانواده محترم ايشان و خانواده بزرگ دانشگاه ايلام صميمانه تبريک عرض نموده، موفقيت روز افزون اين دانشجوي عزيز در عرصه‌هاي علمي و ورزشي را از درگاه خداوند متعال خواهان است.