آزمون زبان انگلیسی MSRT در دانشگاه ایلام برگزار گردید

آزمون زبان انگليسي MSRT با حضور 144 دواطلب صبح روز جمعه 1400/10/10 در دانشگاه ايلام برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، با رعايت کامل پروتکل‌هاي بهداشتي، در امنيت و آرامش کامل و با نظارت مستقيم دکتر کوخايي زاده معاون آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه، آزمون زبان انگليسي MSRT با حضور 144 دواطلب، شامل: 68 داوطلب خانم و 76 داوطلب آقا، در محل دانشکده ادبيات و علوم انساني برگزار گرديد.

بنا به اين گزارش:  MSRT مخفف عبارت Ministry of Science Research and Technology به معناي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري است. دانشجوياني، که مي خواهند در مقطع دکترا در دانشگاه‌هاي معتبر ايران، ادامه تحصيل دهند، بايد اين مدرک را داشته باشند.

نتايج اين آزمون روز شنبه 1400/10/18 از طريق سايت اين آزمون اعلام مي گردد.