برگزاری بخشی از آزمون دکتری 1400 در دانشگاه ایلام

بخشي از آزمون دکتري 1400 داوطلبان استان ايلام، با حضور 1563 داوطلب در دانشگاه ايلام برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي، آزمون دکتري 1400 دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالي سراسر کشور با حضور 2020 داوطلب صبح روز جمعه پانزدهم اسفندماه در استان ايلام برگزار گرديد.

بنا به اين گزارش: بخشي از اين آزمون با حضور 1563 داوطلب با رعايت پروتکل‌هاي بهداشتي و تمهيدات خاص در  دانشگاه ايلام و در محل حوزه‌هاي دانشکده‌هاي ادبيات و علوم انساني، کشاورزي و فني و مهندسي برگزار گرديد.

اين گزارش مي‌افزايد: دکتر نوذري سرپرست استانداري ايلام با همراهي دکتر رستم‌زاد معاون اقتصادي استاندار،  آقاي گراوند فرماندار ايلام و جمعي از مسوولان استاني در جريان بازديد از روند برگزاري آزمون در دانشگاه ايلام، ضمن ابراز رضايت از رعايت پروتکل‌هاي بهداشتي و نظم و آرامش حاکم بر فضاي آزمون، از زحمات و تلاش‌هاي مسوولان و دست اندرکاران مربوطه در اين زمينه قدرداني کرد.

دکتر نوذري ضمن تأکيد بر رعايت دستورالعمل‌ها و پروتکل‌هاي بهداشتي در حين اجراي آزمون تأکيد کرد و گفت: براي اين منظور تلاش شد آزمون بر اساس دستورالعمل‌هاي ستاد کرونا و با رعايت کامل پروتکل‌هاي بهداشتي انجام گيرد، که در بازديد امروز شاهد اين مهم بوديم.