انتخاب دکتر حمزه صالحی پور استادیار دانشگاه ایلام به عضویت هیات تحریریه مجله ISI "Frontiers in Built Environment"

دکتر حمزه صالحي پور استاديار جوان دانشگاه ايلام و عضو هيأت علمي دانشکده فني و مهندسي به عنوان عضو هيات تحريريه مجله ISI "Frontiers in Built Environment" انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومي، دکتر حمزه صالحي پور استاديار جوان دانشگاه ايلام و عضو هيات علمي دانشکده فني و مهندسي به واسطه چاپ مقالات معتبر علمي  به عنوان عضو هيأت تحريريه مجله ISI "Frontiers in Built Environment" متعلق به انتشارات Frontiers Media S.A در کشور سوييس انتخاب گرديد.

روابط عمومي دانشگاه ايلام با تبريک اين موفقيت خدمت دکتر صالحي پور، موفقيت بيشتر ايشان در پيشبرد اهداف عالي دانشگاه را آرزومند است.

لينک معرفي اعضاي هيات تحريريه مجله "Frontiers in Built Environment": https://www.frontiersin.org/journals/built-environment#editorial-board