تمدید حکم مدیریت دکتر محسن توکلی در سمت «مدیر امور آموزشی دانشگاه ایلام»

طي حکمي از سوي دکتر علي‌اکبري رئيس دانشگاه  ايلام، حکم مديريت دکتر محسن توکلي در سمت «مدير امور آموزشي دانشگاه» به مدت دو سال تمديد گرديد.

به گزارش روابط عمومي، طي حکمي از سوي دکتر علي‌اکبري رئيس دانشگاه ايلام، حکم مديريت دکتر محسن توکلي دانشيار دانشکده کشاورزي در سمت «مدير امور آموزشي دانشگاه» از تاريخ 1399/09/21 به مدت دو سال تمديد گرديد.

رئيس دانشگاه در اين حکم خواستار تلاش براي توجه به اصـول مديريت علمي، اخلاق حرفه‌اي و همفکـري با همکاران محترم در دستيابـي بـه اهـداف و شاخص‌هاي و ارتقاء سطح خدمات آموزشي دانشگاه (حضوري و برخط) و اهتمام براي تحقق رسالت دانشگاه در پيشتازي، قانون‌مداري، پاسخگويي، مأموريت‌گرايي، اخلاق‌مداري، خلاقيت و کارآفريني شده است.