دکتر علی دانشفر استاد دانشگاه ایلام در ردیف یک درصد دانشمندان برتر دنیا قرار گرفت

دکتر علي دانشفر استاد دانشگاه ايلام بر اساس آخرين اعلام پايگاه شاخص‌هاي اساسي علم (ESI) در جمع دانشمندان يک درصد برتر دنيا قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومي، بر اساس آخرين نتايج اعلام شده رتبه‌بندي دانشمندان، دانشگاه‌ها و مراكز تحقيقاتي برتر در نظام رتبه‌بندي ESI يا همان Essential Science Indicators، دكتر علي دانشفر استاد گروه شيمي دانشگاه ايلام، به جمع دانشمندان يك درصد برتر جهان در بازه زماني ده سال اخير پيوست.

پايگاه شاخص ‌هاي اساسي علم يا ESI يكي از فرآورده‌هاي كمپاني كلاريويت آنالتيكس است كه نويسندگان يك درصد برتر دنيا نيز از طريق آن شناسايي و معرفي مي‌شوند.

محققان بر اساس تعداد استنادهاي دريافتي مقالات آنها در رشته‌هاي 22 گانه علم مرتب‌سازي مي‌شوند و يك درصد آنها تحت عنوان دانشمندان يك درصد برتر انتخاب مي‌گردند.

بنا به اين گزارش دکتر آرش قرباني چقاماراني استاد دانشگاه ايلام در سال 1396 بعنوان اولين عضو هيات علمي دانشگاه ايلام در اين فهرست قرار گرفت.

اين گزارش مي‌افزايد: همچنين  دکتر محمود روشني استاد تمام دانشگاه و دکتر محسن نيکورزم دانشيار دانشگاه در جمع دانشمندان دو درصد برتر جهان قرار گرفتند.