اعطای جایزه ملی "دکتر کاظمی آشتیانی" به اولین بانوی هیأت علمی دانشگاه ایلام

خانم دکتر طاهره خزلي استاديار گروه شيمي دانشگاه ايلام موفق به کسب جايزه ارزشمند ملي "دکتر کاظمي آشتياني" از طرف بنياد ملي نخبگان شد.

به گزارش روابط عمومي  دانشگاه، خانم دکتر طاهره خزلي استاديار دانشکده علوم پايه، بر اساس ارزيابي معاونت برنامه‌ريزي و نظارت بنياد ملي نخبگان و بر حسب فعاليت‌هاي برجسته آموزشي، پژوهشي و نوآوري مشمول بهره‌مندي از جايزه «دکتر کاظمي آشتياني» گرديد.

بنا به اين گزارش: زمينه تخصصي خانم دکتر خزلي، کروماتوگرافي و استخراج است و بيش از 20 مقاله معتبر علمي ISI، طرح‌هاي پژوهشي، چاب کتاب  در سطح ملي و بين‌المللي در کارنامه علمي ايشان ثبت گرديده است.

دکتر سعيد کاظمي آشتياني (1384-1340) چهره ماندگار علمي، مدير پيشين پژوهشکده رويان و جهاد دانشگاهي دانشگاه علوم پزشکي ايران بود. وي داراي درجه دکتراي تخصصي جنين‌شناسي از دانشگاه تربيت مدرس بود که پس از تشکيل پژوهشکده رويان، در رشد طب توليد مثل، فناوري سلول‌هاي بنيادي و همانند سازي در ايران نقش بسزايي داشت. دکتر کاظمي در سال 1383 به عنوان چهره‌ ي ماندگار تقدير شد. چهار سال پس از درگذشت وي، «جايزه دکتر کاظمي آشتياني» براي پشتيباني و سپاس از پژوهشگران برتر شکل گرفت.

به استناد تبصره مواد 3 و 4 آيين نامه «شناسايي و پشتيباني از دانش آموختگان برتر دانشگاهي» و به منظور اجرايي سازي بند «ب -2» از مادّه 4 آيين نامه و با هدف کمک به جذب دانش‌آموختگان برترِ دوره دکتراي تخصصي به عنوان «عضو هيات علمي» در دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌هاي‌ کشور، دانش آموختگان برترِ دانشگاهي، طبق شرايط اين آيين‌نامه مي‌توانند از تسهيلات جذب در مؤسسه‌هاي علمي در قالب «جايزه دکتر کاظمي آشتياني»، به پاس خدمات علمي مرحوم دکتر سعيد کاظمي آشتياني، بهره‌مند شوند

برگزيدگان اين جايزه مي‌انند از اعتبار پژوهشي و اعتبار تجهيزات به تشخيص کارگروه‌هاي تخصصي بنياد نخبگان بهره‌مند شوند.