ثبت‌نام حدود 1600 دانشجوی ورودی جدید در دانشگاه ایلام در سال تحصیلی 1400-1399

معاون آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه عنوان کرد: حدود 1600 نفر دانشجوي ورودي جديد در مقاطع کارشناسي، کارشناسي ارشد و دکتري بصورت مجازي در دانشگاه ايلام براي سال تحصيلي 1400-1399 ثبت نام کردند.

به گزارش روابط عمومي، دکتر مصطفي نعمتي معاون آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه با اعلام اين خبر، اظهار داشت: با توجه به شيوع ويروس کرونا در کشور و لزوم رعايت تمامي پروتکل‌‌هاي بهداشتي، با اهتمام همکاران معاونت آموزشي و تحصيلات تکميلي تمامي مراحل ثبت نام و انتخاب واحد دانشجويان ورودي جديد بصورت مجازي انجام گرفت، که در نهايت حدود 1600 نفر شامل: 1000 نفر در مقطع کارشناسي، 550 نفر در مقطع کارشناسي ارشد و 50 نفر در مقطع دکتري ثبت نام کردند.

دکتر نعمتي يادآور شد: ثبت‌نام نهايي منوط به تکميل  دقيق  کليه مراحل ثبت نام اينترنتي و ارسال اصل مدارک خواهد بود و چنانچه پذيرفته‌شده‌اي در موعد مقرر فارغ‌التحصيل نشده باشد و يا مدارک وي به صورت ناقص ارسال شده باشد، ثبت نام وي کنسل خواهد شد و در اين خصوص دانشگاه هيچ‌گونه تعهدي در قبال اين پذيرفته‌شدگان ندارد.

معاون آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه، درباره شيوه برگزاري کلاس‌ها، گفت: برگزاري کلاس‌ها تا اطلاع ثانوي بصورت مجازي بوده و دانشجويان موظفند در اسرع وقت با هماهنگي مديران گروه‌هاي آموزشي در اين کلاس‌ها شرکت نمايند.