برگزاری 3760 نفر ساعت کارگاه آموزش تخصصی به صورت الکترونیک برای سازمان ها و نهادهای استان در سال جاری

مدير برنامه، بودجه، تحول اداري و بهره‌وري دانشگاه عنوان کرد: در سال جاري و علي رغم پديده کرونا، 3760 نفر ساعت  دوره‌هاي کارگاه آموزش تخصصي به صورت الکترونيک براي سازمان‌ها و نهادهاي استان  برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي، دکتر محمد سلاورزي مدير برنامه ،بودجه، تحول اداري و بهره‌وري دانشگاه با اعلام اين خبر افزود: دانشگاه ايلام طي سال جاري در راستاي رسالت نقش موثر  در عرصه‌هاي مختلف توسعه استان از طريق آموزش کار آمد، با وجود شرايط شيوع ويروس کرونا به صورت  مجازي و آنلاين، اقدام به  برگزاري 12  عنوان دوره کارگاه به ميزان 3760 نفر ساعت  دورههاي آموزش کوتاه مدت  تخصصي و فني براي کارکنان و مهندسان ادارت و سازمان نظام مهندسي، بنياد مسکن، شرکت برق ، امور عشايري، بانک توسعه صادرات و ...   نموده است.

دکتر سلاورزي افزود: شايان ذکر است در سال جاري با توجه به وقوع و شيوع بيماري کرونا  و تعطيلي کلاس‌ها بصورت فيزيکي دوره‌هاي کارگاه تخصصي در بستر فضاي مجازي با کيفيت لازم و به صورت منظم برگزار گرديد.

مدير برنامه ،بودجه، تحول اداري و بهره وري دانشگاه، اضافه کرد: با انعقاد اين قرار دادها و اجراي دوره‌هاي فوق ميزان 452375000 ريال درآمد براي دانشگاه کسب گرديده است. برگزاري دوره‌هاي کارگاه با همت و پيگيري آقاي محمد حسين عسکري‌نيا معاون مديريت برنامه، بودجه، تحول اداري و بهروري برگزار مي‌گردد.