دکتر علی‌اکبری رئیس دانشگاه ایلام: جذب 10 عضو هیات علمی جدید در فراخوان آبان و آذر

دکتر علي‌اکبري رئيس دانشگاه ايلام عنوان کرد: به منظور تحقق برنامه‌‌هاي دانشگاه، ارتقاي کيفيت خدمات آموزشي و تکميل کادر هيأت‌ علمي، بر اساس فراخوان سال جاري 10 عضو هيأت علمي جذب مي‌کند.

به گزارش روابط عمومي، دکتر محمد علي‌اکبري رئيس دانشگاه با اعلام اين خبر، رشته هاي رشته‌هاي تخصصي موردنياز را مهندسي نفت ، مهندسي مکانيک (طراحي کاربردي)، مهندسي شهرسازي، جامعه شناسي فرهنگي، روانشناسي تربيتي، فيزيک (حالت جامد)، مهندسي آب (گرايش آبياري و زهکشي)، بهداشت مواد غذايي، مهندسي باغباني (گرايش گياهان زينتي) و شيمي تجزيه (هيات علمي پژوهشي) عنوان نمود و اظهار داشت که متقاضيان مي‌‌توانند با مراجعه به سامانه نور رضوي و ملاحظه شرايط عمومي و اختصاصي مورد نظر دانشگاه ايلام در اين فراخوان شرکت نمايند.

دکتر علي‌اکبري ضمن استقبال از جذب اعضاي هيأت ‌علمي بومي در دانشگاه ايلام اظهار اميدواري کرد، که فارغ‌التحصيلان برجسته دانشگاه هاي معتبر داخلي و خارجي و نخبگان و سرآمدان بومي بتوانند با احراز شرايط در کسوت هيأت‌ علمي در دانشگاه ايلام جذب گردند.

قابل ذکر است فرصت ثبت‌نام در سامانه جذب از تاريخ  1399/08/13 لغايت 1399/09/18 مي‌باشد و بعد از آن مراحل بررسي پرونده‌‌هاي متقاضيان در هيأت اجرايي جذب و گروه‌هاي آموزشي آغاز مي ‌گردد.