به مناسبت گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری، نشست علمی- تخصصی با عنوان:

به مناسبت گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری، نشست علمی- تخصصی با عنوان: " تب مالت (بروسلوز)، راهکارها و چالشها" روز سه شنبه ?? اذر ماه سال جاری با حضور میهمانانی از دانشگاه علوم پزشکی ایلام و جمعی اعضای هیئت علمی و کارشناسان دانشکده توسط آقای دکتر مهدی رشنوادی رییس دانشکده پیرادامپزشکی و آقای دکتر وحامد حسن زاده مدیر گروه بهداشت و صنایع غذایی در سالن اجتماعات دانشکده برگزار گردید. در این نشست صمیمی وضعیت کلی بروز بیماری تب مالت در انسان و دام در استان ایلام، راههای انتقال بیماری و پیشگیری از آنها مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و در پایان به دلیل اهمیت موضوع و استقبال شرکت کنندکان از مباحث مطرح شده، بر لزوم تداوم برگزاری جلسات مشابه در آینده نزدیک و با مشارکت بیشتر مسئولین و نهادهای ذیریط تاکید شد.

به مناسبت گراميداشت هفته پژوهش و فناوري، نشست علمي- تخصصي با عنوان: به مناسبت گراميداشت هفته پژوهش و فناوري، نشست علمي- تخصصي با عنوان: به مناسبت گراميداشت هفته پژوهش و فناوري، نشست علمي- تخصصي با عنوان: