برگزاری جلسه توجیهی دانشجویان ورودی جدید کارشناسی ارشد بافت شناسی

به منظور معارفه دانشجویان واساتید وتعامل بیشتر آنها جلسه توجیهی ورودی دانشجویان کارشناسی ارشد بافت شناسی در تاریخ 02/08/1402 در محل سالن جلسات دانشکده برگزار شد .

در ابتدای جلسه آقای دکتر منفرد مدیر گروه بافت شناسی ضمن خیر مقدم به اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی نکاتی در مورد مقررات آموزشی و پژوهشی و وظایف ابلاغی اعضای محترم هیأت علمی یادآوری کردند و اساتید مشاور آموزشی برای دانشجویان ورودی های مختلف تعیین کردند .

در ادامه بر استفاده ازسامانه های گلستان و اتوماسیون اداری برای انجام مکاتبات تأکید گردید.

در بخش دوم جلسه، آیین نامه ها ومقررات آموزشی وپژوهشی مربوط به دانشجویان اطلاع رسانی شد و تقویم آموزشی، انتخاب واحد،سر فصل درسی، چارت دوره کارشناسی ارشد، انتخاب موضوع، پروپوزال نویسی، ثبت پروپزال در ایرانداک وسیستم گلستان ،درخواست تصویب موضوع در گروه و در سیستم گلستان ،پیش دفاع ودفاع اصلی به سمع ونظر اساتید و دانشجویان حاضر در جلسه رسید .

در ادامه جلسه اساتید محترم نقطه نظرات خود را در مورد ادامه تحصیل دانشجویان، شرکت در دوره های دانش افزایی وفوق برنامه اعلام نمودند.سپس دانشجویان انتظارات، مشکلات ونیازهای آموزشی و پژوهشی خود را مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند.

برگزاري جلسه توجيهي دانشجويان ورودي جديد کارشناسي ارشد بافت شناسي برگزاري جلسه توجيهي دانشجويان ورودي جديد کارشناسي ارشد بافت شناسي برگزاري جلسه توجيهي دانشجويان ورودي جديد کارشناسي ارشد بافت شناسي