برگزاری، اولین جلسه شورای عمومی دانشکده

در ابتدای این جلسه ریاست دانشکده جناب آقای دکتر مهدی رشنوادی ضمن خیر مقدم به اساتید جدید دانشکده جناب آقای دکتر حسین قادری، جناب آقای دکتر عارف نورایی و جناب آقای دکتر سلمان سلطانی برای این عزیزان آرزوی سلامتی و موفقیت کردند. ریاست دانشکده گزارشی از کارهای انجام شده و در دست اقدام خود را ارائه نمودند که خلاصه آن به شرح زیر می باشد.

خلاصه ای از مهمترین اقدامات انجام از ابتدای سال 1402 تا کنون:

- رنگ آمیزی درب اتاق اساتید و کلاس های دانشکده

- تکمیل نوسازی سالن جلسات دانشکده ( رنگ آمیزی کامل و موکت کف سالن)

- تخلیه سالن جنب دانشکده جهت فعالیت های مهارت افزایی و کارآفرینی دانشجویان از جمله کارگاه آناتومی و تاکسیدرمی و حیات وحش با هدف درآمد زایی

- تهیه و تدوین رشته جدید " کارشناسی حیات وحش" و ارجاع سرفصل کامل آن به وزارت عتف جهت ایجاد رشته مذکور در دانشگاهها کشور

- شروع فرآیند ایجاد سه رشته جدید در دانشکده:1- دکترای بافت شناسی2- کارشناسی ارشد سلولهای بنیادی 3- کارشناسی ارشد فیزیولوژی دامپزشکی

- برگزاری جلسه با ریاست سازمان نظام دامپزشکی استان و امضای تفاهم نامه مشترک

- ایجاد اتاق فکر مشترک با سازمان نظام دامپزشکی و محیط زیست استان

- اقدامات اولیه لازم جهت ایجاد کلینیک به گونه ای که زمینه فعالیت تمامی بخشها و آزمایشگاههای دانشکده در آن فراهم شود.

- واگذاری بخش پرورش و نگهداری حیوانات آزمایشگاه به بخش خصوصی

- سفارش و تهیه تابلوی برنامه هفتگی اساتید جهت نصب بر درب اتاق آنها ( در دست اقدام).

- تامین اعتبار و سفارش خرید وسایل و کیت های مصرفی آزمایشگا ههای دانشکده جهت انجام کلاسهای عملی در ترم جاری

- بروز رسانی و فعال سازی سایت دانشکده جهت اطلاع رسانی به موقع اخبار و رویداد های دانشکده

- تهیه کارت ویزیت برای تمامی همکاران دانشکده( مقرر شد که همکارانی که تمایل به داشتن کارت ویزیت دارند 50 درصد هزینه را تقبل نمایند).

- سفارش و تهیه اتیکت برای کارشناسان آزمایشگاه جهت نصب بر روی روپوش آنها.

- تخلیه یکی از اتاق های دانشکده( انبار ضایعات) و تبدیل آن به کلاس درس جدید

- تعویض و نوسازی  و درب برخی از اتاق های کلینیک دانشکده و عایق کاری یکی از اتاق های محوطه آن

در ادامه همکاران محترم نکاتی را پیرامون مسایل و مشکلات در دانشکده بیان داشتند که مهمترین آنها به طور خلاصه شامل:

1- عدم ارتباط موثر دانشکده با صنعت و بخش خصوصی که البته برخی همکاران در این زمینه فعالیت موثر و مناسبی دارند.

2-  فرسوده بودن فضای کلاس ها و تجهیزات کمک آموزشی.

3- خرید تجهیزات آزمایشگاهی لازم جهت برگزاری کلاسهای عملی

4- ناکافی بودن میزان مبلغ تنخواه دانشکده.

5-  نبود پارکینگ مسقف.

با توجه به خرید ارزی برخی تجهیزات آزمایشگاهی از طرف معاونت محترم پشتیبانی و منابع انسانی ، مقرر شد لیست تجهیزات لازم پس از طرح در جلسه گرو های مختلف دانشکده ، نتیجه آن برای پیگیری و خرید آنها به ریاست دانشکده ارجاع گردد.

برگزاري، اولين جلسه شوراي عمومي دانشکده برگزاري، اولين جلسه شوراي عمومي دانشکده برگزاري، اولين جلسه شوراي عمومي دانشکده