جلسه تودیع و معارفه روسای جدید و قبلی دانشکده پیرادامپزشکی

جلسه تودیع و معارفه ی روسای جدید و قبلی دانشکده پیرادامپزشکی برگزار گردید:

این جلسه در روز دوشنبه مورخ 1401/09/21 ساعت 10/30 صبح درسالن جلسات دانشکده با حضور دکتر محمد مهدی احمدی معاونت محترم پژوهشی و فناوری دانشگاه و اساتید دانشکده پیرادامپزشکی تشکیل گردید، از زحمات جناب آقای دکتر جواد چراغی رئیس قبلی قدردانی بعمل آمد و آقای دکتر احمدی معاون محترم پژوهشی با بیان اینکه رشته دامپزشکی جزو رشته های بسیار عالی در زمینه تحقیقات و پژوهش های نوین در ایران و جهان بخصوص در جهت امنیت غذایی در جامعه می باشد افزودند ضرورت تغییر در آیین نامه های پژوهشی مناسب با رشته های دانشگاه و نیاز هر رشته بخصوص دامپزشکی در زمینه خرید کیت و تجهیزات آزمایشگاهی قول مساعد دادند که تمام تلاش خود را جهت تسهیل در این امور در آینده به کار گیرند. برای دکتر مهدی رشنوادی سرپرست جدید دانشکده آرزوی موفقیت کردند. در این جلسه آقای دکتر چراغی پیرامون مسائل و مشکلات دانشکده و رشته دامپزشکی نکاتی را بیان کردند و ابراز امیدواری کردند که حل بسیاری از مشکلات در حوزه دامپزشکی بایستی با تغییر نگرش در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری انجام شود. در پایان آقای دکتر مهدی رشنوادی سرپرست دانشکده ضمن قدردانی از زحمات آقای دکتر چراغی در طول دوره تصدی ریاست دانشکده، برای ایشان آرزوی موفقیت و سربلندی نمودند. در ادامه ایشان ضمن تأکید بر همفکری و همراهی همه اعضای محترم هیأت علمی دانشکده ابراز امیدواری کردند که با حمایت های ریاست محترم دانشگاه و اعضای محترم هیأت رئیسه شاهد تغییرات مثبت و مؤثرتری در دانشکده پیرادامپزشکی باشیم.

جلسه توديع و معارفه روساي جديد و قبلي دانشکده پيرادامپزشکي  جلسه توديع و معارفه روساي جديد و قبلي دانشکده پيرادامپزشکي  جلسه توديع و معارفه روساي جديد و قبلي دانشکده پيرادامپزشکي