برگزاری کارگاه واکسن و واکسیناسیون دامپزشکی به مناسبت هفته پژوهش

این کارگاه به مناسبت هفته پژوهش در ساعت 10 صبح روز چهارشنبه مورخ 1401/09/16 در محوطه مرکزی دانشکده پیرادامپزشکی برگزار گردید. در آغاز این کارگاه دانشجویان و دست اندکاران غرفه، واکسن هاری توسط مرکز بهداشت و درمان دریافت نمودند.در این کارگاه دکتر محمود رشنوادی اقدام به آموزش عملی تزریق برخی از واکسن های دام و طیور کردند . در ادامه تعدادی از تاکسیدرمی های ساخته شده و حیوانات آزمایشگاهی توسط اساتید و دانشجویان در معرض دید و بازدیدکنندگان قرار گرفت.

در ضمن معاونت محترم آموزش و مدیر کل آموزشی دانشگاه و آقای دکتر مهدی رشنوادی سرپرست دانشکده از این کارگاه بازدید به عمل آورند. و آقای دکتر محمود رشنوادی و دانشجویان گزارشی از برگزاری کارگاه اراِئه دادند که مورد استقبال بازدید کنندگان قرار گرفت.

برگزاري کارگاه واکسن و واکسيناسيون دامپزشکي به مناسبت هفته پژوهش برگزاري کارگاه واکسن و واکسيناسيون دامپزشکي به مناسبت هفته پژوهش برگزاري کارگاه واکسن و واکسيناسيون دامپزشکي به مناسبت هفته پژوهش