نشست صمیمی سرپرست دانشکده پیرادامپزشکی با کارکنان

این جلسه در روز چهار شنبه مورخ 1401/09/23 ساعت 10 صبح در سالن جلسات با حضور جناب آقای دکتر رشنوادی ( سرپرست دانشکده) و معاون محترم  آموزشی دانشکده جناب آقای دکتر فتاحی برگزار گردید. در ابتدا سرپرست دانشکده ضمن خیر مقدم حضور کارکنان، از همه آنها خواست که با همدلی و همراهی مدیریت جدید را در پیشبرد اهداف دانشکده یاری نمایند. ایشان ضمن قدردانی از ریاست قبلی دانشکده اظهار داشت که تمام تلاش خود را در جهت رفع مشکلات کارکنان خدوم و زحمتکش دانشکده به کار خواهد گرفت. در ادامه این جلسه کارکنان پیشنهادات و دغدغه های خود را در فضایی صمیمانه مطرح کردند و پاسخ ها و راهکار های مناسب نیز از طرف مدیریت دانشکده  ارائه گردید.

نشست صميمي سرپرست دانشکده پيرادامپزشکي با کارکنان نشست صميمي سرپرست دانشکده پيرادامپزشکي با کارکنان نشست صميمي سرپرست دانشکده پيرادامپزشکي با کارکنان