طرح دانشکده پیرادامپزشکی جهت صرفه جویی در هزینه و افزایش کیفیت ارتقاء سطح علمی دانشجویان

دانشکده پیرادامپزشکی با انجام یک کار ابتکاری در طول چند سال گذشته  تا کنون با تهیه و جمع آوری دام و طیور بیمار و تازه تلف شده از مراکز درمانی دامپزشکی ، مرغداریها و میدان فروش دام در استان ایلام جهت ارتقاء سطح علمی دانشجویان و صرفه جویی در هزینه اقدام نموده است. آقای هیبت اله ملکی ( مدیر عمومی دانشکده ) که مسئولیت هماهنگی این کار را به عهده داشته اند بیان کردند:  مزیت اینکار علاوه بر صرفه اقتصادی و کاهش هزینه ها ( به طور میانگین در هر نیمسال حدود دویست میلیون ریال) باعث آموزش بهتر دانشجویان نیز شده است. چرا که در صورت خرید دام و طیور سالم بدلیل قیمت بالای آنها تعداد محدودتری می توان تهیه کرد در حالیکه با تهیه و جمع آوری دام  و طیور بیمار و تلف شده، این محدودیت وجود ندارد یا بسیار کمتر است که اینکار مسلما بر کیفیت آموزشی تاثیر گذار خواهد بود. دام و طیور ذکر شده جهت تدریس عملی دروسی مانند؛ عملیات کالبدگشایی، کالبد شکافی و تاکسیدرمی مورد استفاده قرار میگیرند. لازم به ذکر است بیشتر دام و طیور مورد نیاز از بیمارستان دامپزشکی ایلام با مدیریت دکتر محمود رشنوادی تهیه می شود که جهت این همکاری صمیمانه از ایشان و مجموعه همکارانشان کمال تقدیر و تشکر را داریم.