دکتر نورالدین رستمی به سمت سرپرست پژوهشکده گیاهان دارویی دانشگاه ایلام منصوب گردید

با حکم رئیس دانشگاه: دکتر نورالدین رستمی استادیار دانشکده کشاورزی به سمت سرپرست پژوهشکده گیاهان دارویی دانشگاه منصوب گردید.

به گزارش روابط عمومی، طی حکمی از سوی دکتر علی اکبری رئیس دانشگاه، دکتر نوالدین رستمی استادیار دانشکده کشاورزی به سمت سرپرست پژوهشکده گیاهان دارویی دانشگاه منصوب گردید.

دکتر علی اکبری در این حکم خواستار اهتمام در اصول مدیریت علمی  و  تأکید بر شاخص‌های برنامه استراتژیک پنج ساله دانشگاه (1400-1396) برای تولید و ارائه خدمات پژوهشی و ترویج کارآفرینی در زمینه های مربوطه  شده است.

پژوهشکده گیاهان دارویی صبح دیروز طی  مراسمی با حضور دکتر ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور و مهندس سیلمانی دشتکی استاندار ایلام افتتاح گردید.

دکتر نورالدين رستمي به سمت سرپرست پژوهشکده گياهان دارويي دانشگاه ايلام منصوب گرديد