معرفی گروه علوم آزمایشگاهی و درمانگاهی

گروه علوم آزمایشگاهی و درمانگاهی

به طور عام رشته دامپزشکی در دنیا به عنوان یک رشته استراتژیک طبقه بندی شده و به علت نقش والای آن در اقتصاد کشورها و نیز ارتقا سطح بهداشت و سلامت جامعه از اهمیت ویژه ای برخوردار است.در این راستا  هدف از ایجاد رشته کارشناس علوم آزمایشگاهی دامپزشکی تربیت نیروهای توانمندی است که بتوان با اتکا بر دانش فنی آنها علاوه بر چرخش هر چه بهتر چرخ اقتصاد کشور سطح استانداردهای بهداشتی کشور نیز بیش از پیش ارتقا یابد.

این گروه از کارشناسان با اشراف کامل بر تکنیکها و رورشهای  روز تشخیص آزمایشگاهی دامپزشکی فارغ التحصیل شده و قادر خواهند بود که کلیه اقدامات پاراکلنیک در ارتباط با تشخیص بیماریهای دام٬ طیور٬ آبزیان و زنبور عسل را به انجام برسانند. حاصل کار این کارشناسان به عنوان یار و یاور دامپزشکان در اقدامات پاراکلنیک مهر تایید نهایی را بر تشخیص دامپزشکان بالینی خواهد زد.

فرصت ها و مسولیت های شغلی:

فارغ التحصیلان این رشته با دارا بودن بنیه علمی قوی و نیز داشتن روحیه کار تیمی به خوبی قادر به پذیرش مسولیتهای مشروحه ذیل می باشند.

1. مدیریت فنی آزمایشگاهها در درمانگاهها و بیمارستانهای دامپزشکی اعم از بخش دولیت یا خصوصی

2. مدیریت فنی در آزمایشگاههای رفرنس ادارات کل دامپزشکی

3. مدیریت فنی در آزمایشگاهها ی کارخانجات تهیه و تولید خوراک دام

4. مدیریت بهداشتی کارخانجات و مراکز تولید٬ فرآوری و بسته بندی فرآورده های خام دامی