En Ar

اعضا هیات علمی گروه بهداشت و صنایع غذایی

دکترمحمدیار حسینی
  • مدرک تحصیلی: دکترای تخصصی
  • مرتبه علمی: استادیار
  • رشته تحصیلی: (علوم و صنایع غذایی- تکنولوژی مواد غذایی)
  • محل اخذ مدرک تحصیلی: دانشگاه ارومیه
  • زمینه های پژوهشی مورد علاقه: رئولوژی مواد غذایی - کنترل کیفیت مواد غذایی-  واحدهای تولیدی آبمیوه، آب معدنی و نوشابه.
  • پست الکترونیک: hosseini1701@gmail.com
  • ادامه اطلاعات...

دکتر هدایتعلی ورهرام

  • مدرک تحصیلی: دکترای تخصصی
  • مرتبه علمی: استادیار
  • رشته تحصیلی: بهداشت مواد غذایی (گرایش میکروب شناسی مواد غذایی)
  • محل اخذ مدرک تحصیلی: دانشگاه شیراز
  • زمینه های پژوهشی مورد علاقه: میکروبیولوژی و نگهداری گوشت، استفاده از گیاهان دارویی در صنایع غذایی
  • پست الکترونیک: h.varahram@ilam.ac.ir
  • ادامه اطلاعات...

دکتر الهه خواجه علی
  • مدرک تحصیلی: دکترای تخصصی
  • مرتبه علمی: استادیار
  • رشته تحصیلی: بهداشت مواد غذایی
  • محل اخذ مدرک تحصیلی: دانشگاه شیراز
  • زمینه های پژوهشی مورد علاقه: میکروبیولوژی مواد غذایی- کنترل کیفی مواد غذایی
  • پست الکترونیک: e.khajehali@ilam.ac.ir
  • ادامه اطلاعات...

مهندس سمیه عزیز نیاء

  • مدرک تحصیلی: کارشناسی ارشد
  • مرتبه علمی: مربی
  • رشته تحصیلی: : مهندسی کشاورزی-علوم و صنایع غذایی،
  • زمینه های پژوهشی مورد علاقه: علوم و صنایع غذایی
  • پست الکترونیک: S.aziznia@ilam.ac.i
  • ادامه اطلاعات...      

 


شما از نسخه قدیمی مرورگر خود استفاده می کنید و قادر به مشاهده صحیح این سایت نخواهید بود.
لطفاً مرورگر خود را به روز نمایید
دانلود آخرین نسخه مرورگرها