En Ar

راهیابی ایده‌ی دانشجوی دانشگاه ایلام به مرحله نهایی دومین رویداد ملی ایده بازار خوراکی و نوشیدنی کشور

ایده ی آقای محمد فتاحی،  دبیر انجمن علمی دانشجویی علوم و مهندسی صنایع غذایی به مرحله نهایی دومین رویداد ملی ایده بازار خوراکی و نوشیدنی کشور راه یافت.

  به گزارش روابط عمومی، آقای محمد فتاحی،  دبیر انجمن علمی دانشجویی علوم و مهندسی صنایع غذایی با ارائه ایده استفاده از پودر کامل عدسک آبی در صنایع غذایی، به مرحله نهایی دومین رویداد ملی ایده بازار خوراکی و نوشیدنی کشور راه یافت.

  دومین رویداد ملی ایده بازار خوراکی و نوشیدنی با همکاری وزارت بهداشت، سازمان غذا و دارو و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، 23 آبان در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می گردد.

   در این رویداد ضمن ارائه ایده‌های منتخب در حوزه خوراک و نوشیدنی، نشستی با عنوان "بررسی چالش‌ها، ظرفیت‌ها و فرصت‌های پیش روی صنعت خوراک و نوشیدنی"، با حضور صنعتگران فعال در این حوزه و نمایندگانی از نهاد های مسئول برگزار خواهد شد.

این ایده بازار یک زیست بوم دانش بنیان است که همواره به دنبال شناسایی ایده‌های برتر و برقراری تعامل میان دانشگاه و صنعت بوده است.

شما از نسخه قدیمی مرورگر خود استفاده می کنید و قادر به مشاهده صحیح این سایت نخواهید بود.
لطفاً مرورگر خود را به روز نمایید
دانلود آخرین نسخه مرورگرها