رئيس دانشگاه: پيروزي و ماندگاري فقط با حضور و همراهي مردم محقق مي‎گردد

رئيس دانشگاه ايلام، تأکيد کرد: سرمايه اصلي ما مردم مي‎باشند و هر جا با حضور و همراهي مردم قدم برداشته‎ايم، پيروزي و ماندگاري محقق شده است.

  به گزارش روابط عمومي، در مراسم بزرگداشت زنده‎ياد جوزعلي نجفي فرمانده اسطوره‎اي بسيج عشايري استان ايلام که عصر ديروز با حضور دکتر آقامحمدي عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام، دکتر نوذري معاون سياسي و امنيتي استانداري، سردار شاکرمي فرمانده سپاه اميرالمومنين ايلام، دکتر شيرخاني معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه و اقشار مختلف مردم در محل سالن آيت‎اله حيدري برگزار گرديد، دکتر علي‎اکبري رئيس دانشگاه ايلام ضمن خيرمقدم به مهمانان و حاضرين در مراسم و گراميداشت ياد و خاطره زنده‎ياد جوزعلي نجفي، دليل همراهي دانشگاه ايلام در برگزاري اين مراسم، را مردمي بودن آن عنوان کرد و بيان داشت: دانشگاه تعهد دارد که بخشي از جامعه باشد و اجتماعي شدن را افتخار خود مي‎داند و خود را از جامعه دور نکرده و نخواهد کرد.

رئيس دانشگاه ايلام، افزود: دانشگاه در خدمت مردم است و مرام دارد و به مرام مردم احترام مي گذارد و در همين راستا آن کس که محبوب مردم باشد، محبوب دانشگاه هم است.

دکتر علي‎اکبري، اضافه کرد: در راستاي همين راهبرد، مراسم بزرگذاشت آيت اللله حيدري روحاني مردمي و محبوب ايلامي و دکتر  محمد عبداللهي دانشمند شهير ايلامي بصورت باشکوهي در دانشگاه ايلام برگزار گرديد و امروز مراسم بزرگداشت زنده ياد جوزعلي نجفي فرمانده اسطوره‎اي بسيج عشايري استان ايلام به خاطر مردمي بودن مراسم و محبوب بودن مرحوم نجفي در بين مردم برگزار مي‎گردد.

رئيس دانشگاه ايلام، با اشاره به حوادث و رويدادهاي آغازين جنگ تحميلي عراق عليه ايران، گفت: در حالي تازه انقلاب پيروز شده بود و مردم مَسرور از اين پيروزي بودند و نيروهاي نظامي هم آمادگي لازم را نداشتند، به ناگاه رژيم بعثي عراق در شهريور سال 1359 به مرزهاي ايران حمله کرد و اولين کساني که براي اين مرز سينه سپر کردند، کساني بودند که مرزدار  بودند به طينت.

دکتر علي‎اکبري، افزود: بعد از آمدن توده‎هاي مختلف مردم به جبهه براي دفاع از مرزهاي ايران، بايد فرماندهاني انتخاب مي‎شدند تا ميداندار جنگ شوند. اما معيار فرماندهي چيست؟ ارزش‎هايي همچون شأنيت و سرمايه اجتماعي، نجابت خانوادگي، رشادت و جوانمردي که مرحوم زنده‎ياد جوزعلي نجفي قبل از جنگ به اين ويژگي‎ها شهره بود و براي همين با درخواست مردم فرمانده بسيج عشايري شد و عليرغم نداشتن تجربه و نگذراندن دوره آموزش کلاسيک نظامي، به خوبي توانست نيروهاي مردمي را فرماندهي کند.

رئيس دانشگاه ايلام، در بخش ديگر سخنان خود به اهميت تاريخ براي ملت‎ها پرداخت و اظهار کرد: خيلي از کشورها چون قدمت و تاريخ مشخص و مدوني ندارند، به جعل و تحريف تاريخ روي مي‎آورند و آثاري مختلف فيزيکي، سمعي و بصري را در قالب‎هاي متنوع با سرقت تاريخ ديگر ملت‎ها خلق مي‎کنند، تا براي خود هويتي بسازند. براي اينکه  در تاريخ ارزش‎هايي همچون شجاعت، رشادات، غيرت و جوانمردي وجود دارد که براي هويت‎دادن و تکاپوي اجتماعي و حضور در صحنه جهاني اهميت راهبردي دارد.

دکتر علي‎اکبري با اشاره به ميراث ماندگار تاريخ ايران در اين زمينه، تأکيد کرد: براي ماندگاري و جاودانگي، بايد روند برگزاري مراسم‎ها و بزرگداشت‎هاي بزرگان، فرماندهان و شهداء به مردم واگذار شود تا به عنوان يک ميراث ارزشمند ماندگار و جاودانه گردد.

رئيس دانشگاه ايلام، تصريح کرد: هر مراسم و بزرگداشتي که به مردم واگذار شده، ماندگار بوده و در همين راستا يکي از دلايل جاوداگي مراسم عزاداري امام حسين (ع) و ياران وفادارش مردمي بودن آن است.

دکتر علي‎اکبري، افزود: همه سرمايه ما مردم است و هر جا با مردم رفتيم، پيروز شديم و تا مردم را داريم پيروز خواهيم بود.

 

© تمامی حقوق این سایت برای دانشگاه ایلام محفوظ است

شما از نسخه قدیمی مرورگر خود استفاده می کنید و قادر به مشاهده صحیح این سایت نخواهید بود.
لطفاً مرورگر خود را به روز نمایید
دانلود آخرین نسخه مرورگرها