آیین نامه اجرایی حذف پزشکی دروس امتحانات پایان ترم

به اطلاع دانشجویان عزیز تمامی مقاطع تحصیلی می رساند بر اساس مصوبه شورای آموزشی دانشگاه حذف پزشکی دروس فقط در دو صورت امکان پذیر می باشد؛

1- چنانچه دانشجو در روز امتحان به دلیل بیماری در بیمارستان بستری بوده، با ارائه گواهی بستری و ترخیص(حداکثر تا ده روز پس از پایان امتحانات) می تواند از حذف پزشکی برخوردار باشد.

2- چنانچه دانشجو در روز امتحان به دلیل بیماری قادر به شرکت در جلسه امتحان نباشد، بایستی حداکتر تا روز پس از آن امتحان (به استثنای روزهای جمعه)به پزشک معتمد دانشگاه که هر روز از ساعت 15 تا 17 در محل مرکز مشاوره دانشگاه واقع در معاونت دانشجویی مستقر است، مراجعه نموده و در صورت تایید پزشک که دانشجو قادر به شرکت در جلسه امتحان نمی باشد، درس حذف می گردد.

بدیهی است اعلام عدم توانایی شرکت در جلسه آزمون از روشهای دیگر مانند تأیید توسط سایر پزشکان مورد تأیید اداره کل آموزش نبوده و ترتیب اثر داده نخواهد شد.

این آیین نامه برای امتحانات پایان ترم 952 و بعد از آن قابل اجراست.

اداره کل امور آموزشی دانشگاه ایلام