رایزن فرهنگی عراق( در تهران) با هیأت دانشگاه ایلام ملاقات کرد

دکتر یاسر الحجاج رایزن فرهنگی عراق در تاریخ 1397/4/5 با هیأت دانشگاه ایلام به سرپرستی رئیس دانشگاه دکتر محمد علی اکبری دیدار و هیأت مذکور تلاش های دانشگاه ایلام را در راستای ایجاد پیوند و همکاری با دانشگاههای عراقی و اعطای بورس تحصیلی به دانشجویان عراقی ، مطرح کرد.

در این دیدار رئیس دانشگاه ایلام از رایزن فرهنگی به منظور بازدید از دانشگاه و آشنایی نزدیک با امکانات علمی و اداری آن دعوت بعمل آورد. دکتر یاسر الحجاج نیز به نوبه خود بر میل و عزم حوزه رایزنی فرهنگی کشور عراق برای توسعه روابط با دانشگاه ایلام به دلیل امتیازهای ویژه آن برای دانشجویان عراقی از جمله نزدیکی جغرافیایی ، تأکید کرد . وی همچنین وعده بذل تلاش مضاعف خود برای ترویج هر چه بیشتر دانشگاه ایلام در عراق را داد و اعلام نمود دانشگاه ایلام از جمله دانشگاههای ایرانی معتبر است و نام آن در راهنمای وزارت آموزش عالی عراق آمده است ، ایشان ضمن قبول دعوت ، یادآور شد که در اولین فرصت ممکن برای ملاقات با مسئولین و بازدید از دانشگاه به ایلام سفر کند در این نشست جناب آقای حیدرالنصار معاون رایزنی و همچنین خانم آسیه مسئول پی گیری و هماهنگی اداره فرهنگی حضور داشتند  .

رايزن فرهنگي عراق( در تهران) با هيأت دانشگاه ايلام ملاقات کرد