برگزاري چهل و هشتمين همايش معاونان آموزشي دانشگاههاي دولتي

چهل و هشتمين همايش معاونان آموزشي دانشگاههاي دولتي با حضور معاون آموزشي وزارت علوم در آمل آغاز شد.

در اين همايش دو روزه که در محل دانشگاه شمال آمل و با حضور آقايان دکتر توفيقي، آقايان دکتر ترکان، مشاور رييس جمهور و دکتر طائي معاون اشتغال و کار آفريني وزارت تعاون، رفاه و امور اجتماعي و حدود 200 نفر از معاوتان دانشگاههاي دولتي و برخي از دانشگاههاي غيردولتي تشکيل شد، حضور داشتند.

اقاي دکتر شريعتي، معاون آموزشي وزارت، با تاکيد بر بر اين که راه اعتلاي آموزش عالي در گرو خرد جمعي و عقلانيت است، عنوان کرد: از دلايل چالش در مديريت دانشگاهها عدم توجه به اين دو نکته عدم تصميم گيري ها است.

معاون آموزشي عنوان کرد: وزارت علوم بر اين باور است که مديريت دانشگاهها به خوبي مي توانند اقتدار و استقلال خود را در آموزش عالي داشته باشند.

وي يادآور شد: با تنفيذ اختيارات به دانشگاهها اميدواريم بقيه امور به دانشگاهها واگذار شده و وزارت علوم صرفا به سياستگذاري و نظارت بر عملکرد دانشگاهها بپردازد که در اين رابطه نقش معاونين آموزشي بسيار کليدي است.

دکتر شريعتي با اعلام اين که امروز بدنه دانشگاهها کمتر نسبت به تصميم سازي ها و برنامه ريزي ها آگاهي دارند و در جريان آن قرار مي گيرند، بيان کرد: معاونين آموزشي سياستهاي وزارت علوم را به تصوير بکشند.

ايشان بر فراهم کردن زمينه هاي مشارکت دانشگاهيان در ساماندهي آموزش، آمايش سرزمين، اشتغال پذيري دانش آموختگان و دانشکده کارآفرين، بين المللي شدن آموزش عالي، رتبه بندي دانشگاهها و ارتقاي نقش بخش خصوص در آموزش عالي تاکيد نمود.

ارسال خبر به پست الكترونيك

تاريخ:  ۴ دی ۱۳۹۴  ساعت: 10:01:37عصر