مدارک مورد نیاز جهت شرکت در فراخوان شهریور ماه 1395دانشگاه ایلام

ماده 4: مدارک مورد نیاز

1- درخواست کتبی  استخدام/ انتقال/ ماموریت.

2- شرح حال علمی (رزومه یا C.V) متقاضی.

3- تکمیل فرم درخواست به همراه یک قطعه عکس و کپی از فرم مذکور.

4-  شرح مختصری از اهداف و برنامه های آموزشی و پژوهشی مورد نظر متقاضی در دانشگاه ایلام.

5- درصورتی که در استخدام دستگاه های دولتی می باشید، ارائه نامه موافقت ضمنی محل خدمت (دانشگاه/ مرکز/ سازمان) الزامی است.

6- درصورتی که متقاضی انتقال یا ماموریت می باشید، ارائه کپی آخرین حکم استخدامی الزامی است.

7- کپی مدارک دیپلم دبیرستان، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری.

8- ریز نمرات مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری.

9- اصل و کپی ارزشیابی مدرک دکتری، کارشناسی ارشد و کارشناسی صادر شده توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در مورد فارغ التحصیلان خارج از کشور.

10- ارائه مدرک مربوط به رتبه اولی آزمون ورودی دکتری از دانشگاه مربوطه (در صورت وجود).

11- ارائه مدارک مربوط به رتبه اولی  در آزمون های  ورودی مقاطع کارشناسی ارشد و کارشناسی از سازمان سنجش آموزش کشور (در صورت وجود).

12- ارائه مدارک مربوط به رتبه اولی فارغ التحصیلی در مقاطع دکتری، کارشناسی ارشد و کارشناسی از دانشگاه مربوطه (درصورت وجود).

13- کپی صفحه اول، صفحه صورتجلسه دفاع از رساله، فهرست مطالب و چکیده رساله دکتری.

14- کپی مقالات چاپ شده و ترجمه های انجام شده. (آدرس چاپ مقاله حتماً ذکر شده باشد). در مورد مقالات ISI که به چاپ رسیده، پرینت Abstract مقاله چاپ شده از سایت  ISI web of Knowledge اخذ و ضمیمه مقاله گردد.در مورد مقالاتی که پذیرفته شده اما هنوز به چاپ نرسیده اند، ضمیمه نمودن نامه رسمی مبنی بر پذیرش مقاله به انضمام چکیده مقاله ضروری است.

15- کپی مقالات چاپ شده در کنفرانس های بین المللی و داخلی (آدرس چاپ مقاله حتماً ذکر شده باشد) و در صورت پذیرش مقاله، نامه پذیرش به همراه مقاله ارائه گردد.

16- کپی صفحه اول، فهرست مطالب و شناسنامه کتابهای تالیف شده و یا ترجمه شده.

17-  گواهی ثبت اختراع، اکتشاف، خلق آثار بدیع و ارزنده هنری و کسب نشانها و افتخارات علمی مورد تأئید مراجع  معتبر و ذیصلاح داخلی و بین المللی.

تذکر: : (لطفاً مدارک مورد نیاز در دو نسخه جداگانه تهیه گردد. "که یک نسخه به صورت کپی کامل مدارک و نسخه دوم کلیه مدارک به صورت اسکن در CD ارائه گردد." فایل های CD بایستی در قالب پوشه هایی باشد که محتویات آن شامل فرم ها، مدارک تحصیلی و رتبه ها، مقالات بین المللی، مقالات داخلی، کنفرانس های بین المللی، کنفرانس های داخلی، کتاب ها و سایر مدارک متفرقه تهیه گردد و درصورتیکه CD فاقد پوشه بندی باشد اقدامی صورت نمی گیرد.

همچنین به مدارک ناقص ترتیب اثر داده نخواهد شد. ضمناً در صورت وجود نقص در فایل های اسکن شده هرگونه مسئولیتی بعهده متقاضی خواهد بود).

دبیرخانه جذب دانشگاه ایلام