برگزاری آزمون کتبی جشنواره سراسری قرآن دانشجویان کشور در ایلام

«به گزارش خبرنگار روابط عمومی»امروز 2 شهریور حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمدباقر هاشمی، دبیر اطلاع رسانی بیست‌ونهمین جشنواره سراسری قرآن دانشجویان کشور در گفتگویی با خبرنگار روابط عمومی، در حاشیه برگزاری آزمون کتبی این جشنواره اظهار کرد: این آزمون در رشته‌های ترجمه و مفردات قرآنی، آشنایی با مفاهیم قرآن، سیره معصومین(ع)، آشنایی با احادیث و ادعیه، احکام، حفظ و قرائت و قرآن‌شناسی در حال برگزاری است.

وی با بیان اینکه 357 نفر در این آزمون شرکت‌ کرده‌اند که رشته حفظ و قرائت با 179 نفر بیشترین آمار شرکت‌کننده را به خود اختصاص داده است، گفت: برای اینکه نتایج در کمترین زمان مشخص شود این آزمون به صورت تستی توسط کارشناسان استانی در هر بخش طراحی شده است.

معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ایلام با بیان اینکه این آزمون با نظارت نماینده وزارت علوم و همچنین ناظران استانی برگزار شده است، افزود: دانشجویان شرکت‌کننده در این آزمون می‌توانند جهت اطلاع از نتایج و همچنین سایر برنامه‌های این جشنواره به پایگاه اینترنتی http://www3.ilam.ac.ir/quran مراجعه کنند.

یادآور می‌شود، بیست‌ونهمین جشنواره سراسری قرآن دانشجویان کشور در دانشگاه ایلام تا سوم شهریورماه ادامه دارد.