کسب رتبه 5 انجمن نانو گروه شیمی دانشگاه ایلام در چهارمین مسابقه ملی نانو کشور

«به گزارش خبرنگار روابط عمومی» انجمن نانو گروه شیمی دانشگاه ایلام در بین 107نهاد ترویجی در کل کشور موفق به کسب رتبه 5 کشوری در بین گروه­های دانشجویی و رتبه 7 کشوری در بین کلیه گروه­های فعال در برگزاری مسابقه ملی نانو شد. شه دوست فرد دبیر انجمن ضمن معرفی این انجمن به عنوان اولین و تنها نهاد ترویجی ستاد نانو در استان ایلام بیان کرد: این انجمن در آغازین روزهای فعالیت خود برای اولین بار چهارمین مسابقه ملی نانو را از طرف ستاد ویژه توسعه فناوری نانو ریاست جمهوری در تاریخ 17 اردیبهشت 1393 به صورت کشوری در استان ایلام برگزار کرد و دانشگاه ایلام در بین گروه­های فعال دانشجویی با کسب رتبه 5 کشوری برگزیده شد. همچنین دکتر محمود روشنی (عضو هیئت علمی گروه شیمی دانشگاه ایلام) مدرس کارگاه تخصصی و سمینارهای عمومی آشنایی با فناوری نانوی این انجمن، رتبه 6 کشوری را در بین کلیه مدرسان نانو کسب کرده است. شه دوست فرد ضمن تشکر از همکاری مسئولین دانشگاه ایلام و فعالین انجمن افزود: تشکیل این انجمن و انجام چنین فعالیت­هایی صرفا جهت آشنایی و ترغیب دانشجویان به علم نانو که امروزه شالوده علم نوین در جهان است، می باشد. انجمن نانو گروه شیمی دانشگاه ایلام مجری برگزاری سمینارهای عمومی و کارگاه­های تخصصی فناوری نانو در استان می­باشد. این موفقیت بزرگ را به ریاست محترم دانشگاه، اساتید و جامعه دانشگاهی ایلام تبریک می گوییم.