برگزاری بیست و نهمین جشنواره سراسری قرآن کریم دانشجویان سراسر کشور در دانشگاه ایلام

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه ایلام، آقای دکتر صحرایی ریاست دانشگاه ایلام و رییس بیست و نهمین جشنواره سراسری قرآن کریم بیان نمود بیست و نهمین جشنواره سراسری قرآن کریم دانشجویان سراسر کشور از تاریخ یکم تا سوم شهریور ماه امسال به میزبانی دانشگاه ایلام برگزار می گردد در این جشنواره با شکوه تعداد 1117 نفر از دانشجویان سراسر کشور شرکت نموده اند و تعداد 832 اثر از این عزیزان به دبیرخانه ارسال شده است که از تعداد 1117 نفر شرکت کننده تعداد 503 نفر دانشجوی خواهر و تعداد 614 نفر دانشجو برادر می باشند وآثار آنها در 40 بخش مورد داوری قرار خواهد گرفت .

آقای دکتر صحرایی اعلام نمود تعداد425نفربه این جشنواره دعوت شده اندکه 219 نفر از برگزیدگان خواهر و 206 نفربرادر می باشند  .