ثبت نام دانشجویان جدید الورود سال 1393

به گزارش خبرنگار روابط عمومی» آقای دکتر محرابی مدیرکل امور آموزشی دانشگاه در سخنانی با خبرنگار روابط عمومی اظهار داشت : دانشگاه ایلام در سال تحصیلی 94 – 93 در 28 رشته کارشناسی دانشجو پذیرش نموده.

مدیر کل امورآموزشی دانشگاه گفت : تعداد 904 دانشجو توسط سازمان سنجش به دانشگاه معرفی شده اند که شامل 569 نفر دانشجوی زن و 335 نفر دانشجوی مرد هستند

وی بیان داشت : تعداد 595 نفر به صورت روزانه و 309 نفر به صورت شبانه پذیرش شده اند، شایان ذکر است پذیرش رشته تربیت بدنی به صورت نیمه متمرکز بوده که سازمان سنجش اسامی پذیرفته شدگان این رشته را معرفی خواهد کرد .

دکتر محرابی در پایان این گفتگو از عوامل اجرایی ثبت نام دانشجویان قدردانی نمود .

ثبت نام دانشجويان جديد الورود سال 1393 ثبت نام دانشجويان جديد الورود سال 1393 ثبت نام دانشجويان جديد الورود سال 1393